(Од понеделник до петок нарачките се примат до 18.00 часот) (со цел навремена достава во денобите сабота достава во скопје ке се врси од 10:30 часот до 17:00 цасот (за нарцка над 2000ден во спротивно несе наплака поштарина)
Артикли на промоциа
Futrola ATB Case Armour Air Cushion Gorila Iphone 11 Pro 5.8 inch White
600 den.
Залиха:
Категорија: ATB Gorila Case
Бренд: ATB Case
Futrola ATB Case Armour Gorila Iphone 11 Pro 5.8 inch Clear
500 den.
Залиха:
Категорија: ATB Gorila Case
Бренд: ATB Case
Futrola ATB Case 2.0 Strong Gorila Iphone 11 6.1 inch Clear
600 den.
Залиха:
Категорија: ATB Gorila Case
Бренд: ATB Case
Futrola ATB Case 2.0 Strong Gorila Iphone 8g Clear
600 den.
Залиха:
Категорија: ATB Gorila Case
Бренд: ATB Case
Futrola ATB Glass Case Gorila Iphone 11 Pro 5.8 inch Black
700 den.
Залиха:
Категорија: ATB Gorila Case
Бренд: ATB Glass
120D Glass Pilot Gorila Iphone 11 pro 5.8 inch Black
500 den.
Залиха:
Категорија: 120D Glass Gorila
Бренд: 120D Glass
100D Nano Glass Gorila Iphone 11 Pro 5.8 inch Black
500 den.
Залиха:
Категорија: 100D Nano Glass
Бренд: 100D Nano
UV Folija Pilot Gorila Samsung S10/G973 Black
700 den.
Залиха:
Категорија: UV Glass
Бренд: UV Glass
Futrola Puloka Sjajna Iphone 11 Pro 5.8 inch CT-04 Pink
700 den.
Залиха:
Категорија: Puloka Sjajni
Бренд: Puloka Case
Futrola kozna Puloka Iphone 11 Pro Max 6.5 inch CT-01-x Green
600 den.
Залиха:
Категорија: Futroli Puloka
Бренд: Puloka Case
Futrola kozna Puloka Iphone 11 Pro Max 6.5 inch CT-01-x Brown
600 den.
Залиха:
Категорија: Futroli Puloka
Бренд: Puloka Case
Futrola kozna Puloka Iphone 11 6.1 inch CT-01-x Red
600 den.
Залиха:
Категорија: Futroli Puloka
Бренд: Puloka Case
Futrola kozna Puloka Iphone 11 Pro 5.8 inch CT-01-u Green
600 den.
Залиха:
Категорија: Futroli Puloka
Бренд: Puloka Case
Futrola kozna Puloka Iphone 11 Pro 5.8 inch CT-01-u Black
600 den.
Залиха:
Категорија: Futroli Puloka
Бренд: Puloka Case
Futrola kozna Puloka Iphone 11 6.1 inch CT-01-u Brown
600 den.
Залиха:
Категорија: Futroli Puloka
Бренд: Puloka Case
Futrola kozna Puloka Iphone Xs CT-01-u Green
600 den.
Залиха:
Категорија: Futroli Puloka
Бренд: Puloka Case
Futrola Fashion Plastik-Silikon Iphone 11 Pro Max 6.5 Yellow
400 den.
Залиха:
Категорија: Futrola Fashion Plastik Silikon
Бренд: Cover case
Futrola Fashion Plastik-Silikon Iphone Xs Max Blue
400 den.
Залиха:
Категорија: Futrola Fashion Plastik Silikon
Бренд: Cover case
Futrola Fashion Plastik-Silikon Huawei P Smart Z Blue
400 den.
Залиха:
Категорија: Futrola Fashion Plastik Silikon
Бренд: Cover case
Futrola Fashion Plastik-Silikon Samsung Note 10 Plus/N975 Red
400 den.
Залиха:
Категорија: Futrola Fashion Plastik Silikon
Бренд: Cover case
Futrola Fashion Plastik-Silikon Samsung Note 10/N970 Yellow
400 den.
Залиха:
Категорија: Futrola Fashion Plastik Silikon
Бренд: Cover case
Futrola Fashion Plastik-Silikon Samsung Note 10/N970 Red
400 den.
Залиха:
Категорија: Futrola Fashion Plastik Silikon
Бренд: Cover case
Futrola Fashion Plastik-Silikon Samsung S10 Plus/G975 Yellow
400 den.
Залиха:
Категорија: Futrola Fashion Plastik Silikon
Бренд: Cover case
Futrola Fashion Plastik-Silikon Samsung S10/G973 Red
400 den.
Залиха:
Категорија: Futrola Fashion Plastik Silikon
Бренд: Cover case
Futrola Fashion Plastik-Silikon Samsung J6 Plus/J610 Blue
400 den.
Залиха:
Категорија: Futrola Fashion Plastik Silikon
Бренд: Cover case
Lepenka Zadna kamera Iphone X/Xs/Xs Max smeni vo 11 Pro Gold
500 den.
Залиха:
Категорија: Stakla za Kameri
Бренд: Lens Sticker
Drzac za mikroskop dolg domet za na masa A30-50
11,000 den.
Залиха:
Категорија: Digitalen Мikroskop
Бренд: Microscop holder
Futrola kozna Puloka Iphone Xr CT-02 Red
600 den.
Залиха:
Категорија: Futroli Puloka
Бренд: Puloka Case
Futrola kozna Puloka Iphone X CT-02 Red
600 den.
Залиха:
Категорија: Futroli Puloka
Бренд: Puloka Case
Magneten drzac za maticni ploci Iphone X/Xs/Xs Max Sunshine G-LON SS-601K
2,800 den.
Залиха:
Категорија: Platformi
Бренд: Motherboard Fixture
Нови артикли
Ekran Lcd Samsung M31/M315 Full Org Black
4,500 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Lcd Samsung
Ekran Lcd Samsung A21s/A217 OLED
3,600 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: samsung a21s lcd
Ekran Lcd Xiaomi Redmi 9A So Ramka Black
4,000 den.
Залиха:
Категорија: Xiaomi Redmi - Lcd
Бренд: Lcd Huawei
Futroli Sjajna Huawei P30 Pro Red
400 den.
Залиха:
Категорија: Futroli
Бренд: futrola samsung
Futroli Sjajna Huawei P30 Pro Pink
400 den.
Залиха:
Категорија: Futroli
Бренд: futrola samsung
Futroli Sjajna Huawei P30 Pro Yellow
400 den.
Залиха:
Категорија: Futroli
Бренд: futrola samsung
Futroli Sjajna Huawei P30 Pro Blue
400 den.
Залиха:
Категорија: Futroli
Бренд: futrola samsung
Futrola Sjajna Iphone 11 Pro Max Black
400 den.
Залиха:
Категорија: Futroli
Бренд: futroli iphone
Futroli Sjajna Huawei P30 Pro Black
400 den.
Залиха:
Категорија: Futroli
Бренд: futrola samsung
Futrola Sjajna Iphone 11 Pro Max Blue
400 den.
Залиха:
Категорија: Futroli
Бренд: futroli iphone
Razno
Power bank za Kancelarija,Restorant,Kafic,Hotel
3,000 den.
Залиха:
Категорија: Razno
Бренд: pwer bank
Camera za Microscope HD Camera Sunshine/Relife M-11
15,000 den.
Залиха:
Категорија: Kameri
Бренд: sunshine relife
Camera za komputer HD
2,200 den.
Залиха:
Категорија: Kameri
Бренд: kameri
Camera za komputer C200
1,450 den.
Залиха:
Категорија: Kameri
Бренд: kameri
Camera za komputer C260
1,200 den.
Залиха:
Категорија: Kameri
Бренд: kameri
Polnac Smartwatch Gear S2/S3/S4
2,800 den.
Залиха:
Категорија: Smart Watches
Бренд: Polnac Smartwatch Gear
Polnac iWATCH Series 1-5
2,700 den.
Залиха:
Категорија: Smart Watches
Бренд: iWATCH CHARGER Series 1-5
Kamera za Mikroskop HDMI
10,000 den.
Залиха:
Категорија: Kameri
Бренд: Camera
Rezervni delovi
Ploca so konektor Huawei Honor Note 10 KK
1,300 den.
Залиха:
Категорија: Rezervni delovi
Бренд: ploca so konektor
Ploca so konektor Huawei Honor 9x KK
1,200 den.
Залиха:
Категорија: Rezervni delovi
Бренд: ploca so konektor
Ploca so konektor Xiaomi Redmi Note 7 Pro KK
1,300 den.
Залиха:
Категорија: Rezervni delovi
Бренд: ploca so konektor
Ploca so konektor Xiaomi Redmi 8 KK
1,500 den.
Залиха:
Категорија: Rezervni delovi
Бренд: ploca so konektor
Ploca so konektor Xiaomi Redmi Note 8 KK
1,500 den.
Залиха:
Категорија: Rezervni delovi
Бренд: ploca so konektor
Ploca so konektor Xiaomi Redmi Note 5 Pro KK
1,200 den.
Залиха:
Категорија: Rezervni delovi
Бренд: ploca so konektor
Ploca so konektor Nokia 3.2
2,100 den.
Залиха:
Категорија: Rezervni delovi
Бренд: ploca so konektor
Ploca so konektor Nokia 5
2,000 den.
Залиха:
Категорија: Rezervni delovi
Бренд: ploca so konektor
Mobilni Telefoni
Nano folija Polymer Samsung Note 10 Plus
450 den.
Залиха:
Категорија: Mobilni Telefoni
Бренд: Polymer nano
UV Folija Privacy Samsung Note 10 Plus
650 den.
Залиха:
Категорија: Mobilni Telefoni
Бренд: UV Glass
UV Folija Privacy Samsung Note 10
650 den.
Залиха:
Категорија: Mobilni Telefoni
Бренд: UV Glass
UV Folija Privacy Samsung S20 Ultra
650 den.
Залиха:
Категорија: Mobilni Telefoni
Бренд: UV Glass
Iphone 12 128gb Red
0 den.
Залиха:
Категорија: Iphone
Бренд: Iphone 12 128gb Red
Iphone 12 64gb Red
0 den.
Залиха:
Категорија: Samsung
Бренд: Iphone 12 64gb Red
Iphone 12 64gb Black
0 den.
Залиха:
Категорија: Iphone
Бренд: Iphone 12 64gb Black
Iphone 12 128gb Black
0 den.
Залиха:
Категорија: Iphone
Бренд: Iphone 12 128gb Black
Mobilna Galanterija
Futroli Sjajna Huawei P30 Pro Red
400 den.
Залиха:
Категорија: Futroli
Бренд: futrola samsung
Futroli Sjajna Huawei P30 Pro Pink
400 den.
Залиха:
Категорија: Futroli
Бренд: futrola samsung
Futroli Sjajna Huawei P30 Pro Yellow
400 den.
Залиха:
Категорија: Futroli
Бренд: futrola samsung
Futroli Sjajna Huawei P30 Pro Blue
400 den.
Залиха:
Категорија: Futroli
Бренд: futrola samsung
Futrola Sjajna Iphone 11 Pro Max Black
400 den.
Залиха:
Категорија: Futroli
Бренд: futroli iphone
Futroli Sjajna Huawei P30 Pro Black
400 den.
Залиха:
Категорија: Futroli
Бренд: futrola samsung
Futrola Sjajna Iphone 11 Pro Max Blue
400 den.
Залиха:
Категорија: Futroli
Бренд: futroli iphone
Futroli Sjajna Huawei p40 Lite Red
400 den.
Залиха:
Категорија: Futroli
Бренд: futrola samsung
Ekrani Lcd
Ekran Lcd Samsung M31/M315 Full Org Black
4,500 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Lcd Samsung
Ekran Lcd Samsung A21s/A217 OLED
3,600 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: samsung a21s lcd
Ekran Lcd Xiaomi Redmi 9A So Ramka Black
4,000 den.
Залиха:
Категорија: Xiaomi Redmi - Lcd
Бренд: Lcd Huawei
Ekran Lcd Samsung A505/A50 Bez Ramka full Org Black
6,000 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Lcd Samsung
Ekran Lcd Huawei Y6 2019/Y6S/Honor 8A touchscreen Black So Ramka
3,800 den.
Залиха:
Категорија: Huawei - Lcd
Бренд: Lcd Huawei
Ekran Lcd iphone 11pro Oled Black
11,500 den.
Залиха:
Категорија: Apple - Lcd
Бренд: Lcd iphone
Ekran Lcd iphone Xr incell Black
8,500 den.
Залиха:
Категорија: Apple - Lcd
Бренд: Lcd iphone
Ekran Lcd iphone Xs incell Black
0 den.
Залиха:
Категорија: Apple - Lcd
Бренд: Lcd iphone
Kompjuterska Galanterija
CP Apple Power Adapter (OEM)Magsafe 2 60W
4,000 den.
Залиха:
Категорија: Laptop
Бренд: CP Apple
Polnac apple DC magnet T-Shape 85w
3,000 den.
Залиха:
Категорија: Laptop
Бренд: Apple
Polnac Laptop Univerzal 19V 6.2A
1,500 den.
Залиха:
Категорија: Laptop
Бренд: Lite On
Polnac Laptop Rain 18.5V 6.5A
1,600 den.
Залиха:
Категорија: Laptop
Бренд: Rain
Polnac za Laptop Rain 19v-3.16A
1,600 den.
Залиха:
Категорија: Laptop
Бренд: Rain
Tablet Galanterija
Staklena folia Samsung T290/T295 Tab A 8 2019
500 den.
Залиха:
Категорија: Staklena Folija Tablet
Бренд: Tempered glass
Staklena folia Samsung T510/T515 Tab A 2019
500 den.
Залиха:
Категорија: Staklena Folija Tablet
Бренд: Tempered glass
Ekran Lcd Samsung Tab S2 T813/T819 9,7 Touchscreen White
10,500 den.
Залиха:
Категорија: Lcd Таblet
Бренд: Lcd Samsung Tab
Ekran Lcd Samsung Tab A T510/T515 touchscreen Black
3,800 den.
Залиха:
Категорија: Lcd Таblet
Бренд: Lcd Samsung Tab
Ekran Lcd Samsung Tab A T580/T585 touchscreen White
3,500 den.
Залиха:
Категорија: Lcd Таblet
Бренд: Lcd Samsung Tab
Ekran Lcd Samsung Tab A T580/T585 touchscreen Black
3,500 den.
Залиха:
Категорија: Lcd Таblet
Бренд: Lcd Samsung Tab
Touchscreen Samsung P5100/P5110 Tab 2 10.1 inch White
1,200 den.
Залиха:
Категорија: Тachscreen
Бренд: Touchscreen
Touchscreen Samsung P5100/P5110 Tab 2 10.1 inch Black
1,200 den.
Залиха:
Категорија: Тachscreen
Бренд: Touchscreen
Avtomobilski Galanterija
Polnac avtomobilski + 2USB + 1kabel Type C Lukiss LC-001 2.1A
700 den.
Залиха:
Категорија: Avtomobilski Polnac
Бренд: Car Charger
Polnac avtomobilski 3in1 Weitoo WT-D22 12v/24v
500 den.
Залиха:
Категорија: Avtomobilski Polnac
Бренд: Car cigarette lighter
Avtomobilski drzac so wireless polnenje QI WX-051 10W
1,400 den.
Залиха:
Категорија: Avtomobilski Polnac
Бренд: wireless car charger
Avtomobilski drzac so wireless polnenje QI WX-021 5W
1,300 den.
Залиха:
Категорија: Avtomobilski Polnac
Бренд: wireless car charger
Radarski Detektor za avtomobil so kamera i GPS 2 vo 1
2,500 den.
Залиха:
Категорија: Avtomobilski Kamera
Бренд: Radar detector
Radarski detektor za avtomobil 360 Laser
2,500 den.
Залиха:
Категорија: Avtomobilski Kamera
Бренд: Radar detector
Avtomobilska kamera Video car DVR
3,000 den.
Залиха:
Категорија: Avtomobilski Kamera
Бренд: Video car DVR
Polnac avtomobilski so magnet bezzicen
1,500 den.
Залиха:
Категорија: Avtomobilski Polnac
Бренд: wireless car charger
Аudio Galanterija
Mikrofon Magic Karaoke so zvucnik Charge YS-63 Roze gold
1,300 den.
Залиха:
Категорија: Bejicen Mikrofon
Бренд: Michrophone Wireless
Mikrofon Magic Karaoke so zvucnik Charge YS-63 Gold
1,300 den.
Залиха:
Категорија: Bejicen Mikrofon
Бренд: Michrophone Wireless
Mikrofon Magic Karaoke so zvucnik Charge YS-63 Silver
1,300 den.
Залиха:
Категорија: Bejicen Mikrofon
Бренд: Michrophone Wireless
Mikrofon Magic Karaoke so zvucnik Charge YS-63 Black
1,300 den.
Залиха:
Категорија: Bejicen Mikrofon
Бренд: Michrophone Wireless
Mikrofon Karaoke so zvucnik Charge Q101 Roze
1,500 den.
Залиха:
Категорија: Bejicen Mikrofon
Бренд: Michrophone Wireless
Mikrofon Karaoke so zvucnik Charge Q101 Blue
1,500 den.
Залиха:
Категорија: Bejicen Mikrofon
Бренд: Michrophone Wireless
Mikrofon Karaoke so zvucnik Charge Q101 White
1,500 den.
Залиха:
Категорија: Bejicen Mikrofon
Бренд: Michrophone Wireless
Mikrofon Karaoke so zvucnik Charge Q101 Black
1,500 den.
Залиха:
Категорија: Bejicen Mikrofon
Бренд: Michrophone Wireless
Оprema za Servis
Strafciger Relife RL-722 0.8
900 den.
Залиха:
Категорија: Оprema za Servis
Бренд: strafciger
Strafciger Relife RL-722 +1.5
900 den.
Залиха:
Категорија: Оprema za Servis
Бренд: strafciger
Strafciger Relife RL-722 +1.2
900 den.
Залиха:
Категорија: Оprema za Servis
Бренд: strafciger
Strafciger Relife RL-722 Y0.6
900 den.
Залиха:
Категорија: Оprema za Servis
Бренд: strafciger
Strafciger Relife RL-722 T2
900 den.
Залиха:
Категорија: Оprema za Servis
Бренд: strafciger
Vrv za lemenje JBC C210-K Relife
2,500 den.
Залиха:
Категорија: Оprema za Servis
Бренд: Relife
Vrv za lemenje JBC C210-I Relife
2,500 den.
Залиха:
Категорија: Оprema za Servis
Бренд: Relife
Vrv za lemenje JBC C210-IS Relife
2,500 den.
Залиха:
Категорија: Оprema za Servis
Бренд: Relife