Категорија: Клешти
Микро ножици Mechanic ts190-moq10
1,600 den.
Залиха:
Категорија: Клешти
Бренд: Mechanic micro shears
Електронски клешти Best-107f1
1,200 den.
Залиха:
Категорија: Клешти
Бренд: Best-107f1
Клешти за Сечење кабел и жица - BEST 109
1,200 den.
Залиха:
Категорија: Клешти
Бренд: best 109