Категорија: Платформи
Platforma za ladenje matichni ploci za iphon PPD W3120
0 den.
Залиха:
Категорија: Платформи
Бренд: Cooling Platform
Платформа за заварување PPD-120E-A8-A9-Chip-CPU-BGA
13,000 den.
Залиха:
Категорија: Платформи
Бренд: Rework welding platform