Поради моменталната состојба на пазарот, цените може да подлежат на промени do 20%

Ekran Lcd iphone 8 Plus White

10 парчиња

Цена: MKD 2,500 /парче
Количина:
Цена Комплет: 2,500 MKD

Сервис\: 0
Шифра: 0
Класификација: new
Слични артикли
Ekran Lcd Xiaomi Redmi 7A komplet black
1,750 den.
Залиха:
Категорија: Xiaomi Redmi - Lcd
Бренд: Lcd Xiaomi
Ekran Lcd Xiaomi Redmi Note 8 touchscreen Black
2,200 den.
Залиха:
Категорија: Xiaomi Redmi - Lcd
Бренд: Lcd Xiaomi
Ekran Lcd Xiaomi Redmi 5 touchscreen White
1,600 den.
Залиха:
Категорија: Xiaomi Redmi - Lcd
Бренд: Lcd Xiaomi
Ekran Lcd Xiaomi RedMi Note 5 Pro komplet black
2,000 den.
Залиха:
Категорија: Xiaomi Redmi - Lcd
Бренд: Ekran Xiaomi
Staklo so OCA org Samsung note 10 Plus Black
1,800 den.
Залиха:
Категорија: Резервни делови
Бренд: Front glass OCA
Staklo so OCA org Samsung note 10 Black
1,800 den.
Залиха:
Категорија: Резервни делови
Бренд: Front Screen Glass Samsung
Ekran iPhone XS Max komplet CRN Soft OLED APLONG
15,000 den.
Залиха:
Категорија: Apple - Lcd
Бренд: Lcd iphone
Ekran Huawei Nova 5T/ Honor 20 / Honor 20 Pro komplet black full org
3,500 den.
Залиха:
Категорија: Huawei - Lcd
Бренд: Lcd Huawei
Артикли од иста категорија
Ekran iPhone XS Max komplet CRN Soft OLED APLONG
15,000 den.
Залиха:
Категорија: Apple - Lcd
Бренд: Lcd iphone
Ekran iPhone 11 Pro komplet CRN full org
22,000 den.
Залиха:
Категорија: Apple - Lcd
Бренд: Ekran iPhone
Ekran iPhone 11 komplet CRN full org
9,000 den.
Залиха:
Категорија: Apple - Lcd
Бренд: Ekran Apple
Ekran iPhone 11 Pro komplet CRN full org
22,000 den.
Залиха:
Категорија: Apple - Lcd
Бренд: Ekran iPhone
Ekran iPhone 11 Pro Max komplet CRN full org
21,000 den.
Залиха:
Категорија: Apple - Lcd
Бренд: Ekran Apple
Ekran Lcd iphone Xs ZY Oled Black
10,000 den.
Залиха:
Категорија: Apple - Lcd
Бренд: Lcd iphone
Ekran Lcd iphone Xs ZY Upgradet Black
11,000 den.
Залиха:
Категорија: Apple - Lcd
Бренд: Lcd iphone
Ekran Lcd iphone X Incell Cof Screen Black
6,500 den.
Залиха:
Категорија: Apple - Lcd
Бренд: Lcd iphone
Ekran Lcd iphone 5s 5se Black
1,500 den.
Залиха:
Категорија: Apple - Lcd
Бренд: Lcd iphone
Ekran Lcd iphone 5s 5se White
1,500 den.
Залиха:
Категорија: Apple - Lcd
Бренд: Lcd iphone