Поради моменталната состојба на пазарот, цените може да подлежат на промени do 20%

Ekran Lcd Huawei Honor 8a/Y6 2019 touchscreen Black

5 парчиња

Цена: MKD 3,000 /парче
Количина:
Цена Комплет: 3,000 MKD

Сервис\: 0
Шифра: 0
Класификација: new
Слични артикли
Ekran Lcd Samsung S10/G973 Full Org Silver
15,200 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Ekran Lcd Samsung S10 Plus/G975 Full Org Pink
15,500 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Ekran Lcd Samsung S20/G980 Full Org Blue
15,000 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Ekran Lcd Xiaomi Redmi 7A komplet black
1,750 den.
Залиха:
Категорија: Xiaomi Redmi - Lcd
Бренд: Lcd Xiaomi
Ekran Lcd Xiaomi Redmi Note 8 touchscreen Black
2,200 den.
Залиха:
Категорија: Xiaomi Redmi - Lcd
Бренд: Lcd Xiaomi
Ekran Lcd Xiaomi Redmi 5 touchscreen White
1,600 den.
Залиха:
Категорија: Xiaomi Redmi - Lcd
Бренд: Lcd Xiaomi
Ekran Lcd Xiaomi RedMi Note 5 Pro komplet black
2,000 den.
Залиха:
Категорија: Xiaomi Redmi - Lcd
Бренд: Ekran Xiaomi
Staklo so OCA org Samsung note 10 Plus Black
1,800 den.
Залиха:
Категорија: Резервни делови
Бренд: Front glass OCA
Артикли од иста категорија
Ekran Huawei Nova 5T/ Honor 20 / Honor 20 Pro komplet black full org
3,500 den.
Залиха:
Категорија: Huawei - Lcd
Бренд: Lcd Huawei
Ekran Huawei Honor 9X komplet black
3,000 den.
Залиха:
Категорија: Huawei - Lcd
Бренд: Lcd Huawei
Ekran Huawei P40 lite black full org
3,500 den.
Залиха:
Категорија: Huawei - Lcd
Бренд: Lcd Huawei
Ekran Huawei P30 komplet so ramka Black full org
12,500 den.
Залиха:
Категорија: Huawei - Lcd
Бренд: Lcd Huawei
Ekran Huawei P30 Pro komplet black
12,000 den.
Залиха:
Категорија: Huawei - Lcd
Бренд: Ekran Huawei
Ekran Huawei Mate 20 Pro komplet black full org
10,000 den.
Залиха:
Категорија: Huawei - Lcd
Бренд: Ekran Huawei
Ekran Lcd Huawei P Smart Z/Y9 Prime 2019 Touchscreen Black
3,500 den.
Залиха:
Категорија: Huawei - Lcd
Бренд: Lcd Huawei
Ekran Lcd Huawei Honor 8s/Y5 2019 touchscreen Black
2,500 den.
Залиха:
Категорија: Huawei - Lcd
Бренд: Lcd Huawei
Ekran Lcd Huawei P8 Lite 2017 so Ramka White
3,000 den.
Залиха:
Категорија: Huawei - Lcd
Бренд: Lcd Huawei