Поради моменталната состојба на пазарот, цените може да подлежат на промени do 20%

Polnac Laptop Univerzal 19V 6.2A

2 парчиња

Цена: MKD 1,500 /парче
Количина:
Цена Комплет: 1,500 MKD

Сервис\: 0
Шифра:
Класификација: new
Слични артикли
Precizno Multimetarsko Penkalo Sunshine SS-024
500 den.
Залиха:
Категорија: Резервни делови
Бренд: sunshine
Ekran Lcd Samsung A21s/A217 Full Org Black
5,800 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Staklo OCA Samsung A20e/A202
600 den.
Залиха:
Категорија: Опрема за сервис
Бренд: Ekran samsung
Ekran LCD Samsung Note 10 /N970 Full Org Black
17,000 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Ekran LCD Samsung A01/A015 Full Org Black
3,800 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Ekran LCD Samsung A41/A415 Full Org Black
5,700 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Ekran LCD Samsung Note 10 Lite/N770 Full Org Silver
10,300 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Ekran LCD Samsung Note 10 Lite/N770 Full Org Bleck
10,500 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Артикли од иста категорија
CP Apple Power Adapter (OEM)Magsafe 2 60W
4,000 den.
Залиха:
Категорија: Лаптоп
Бренд: CP Apple
Polnac apple DC magnet T-Shape 85w
3,000 den.
Залиха:
Категорија: Лаптоп
Бренд: Apple
Polnac Laptop Rain 18.5V 6.5A
1,600 den.
Залиха:
Категорија: Лаптоп
Бренд: Rain
Polnac za Laptop Rain 19v-3.16A
1,600 den.
Залиха:
Категорија: Лаптоп
Бренд: Rain