Поради моменталната состојба на пазарот, цените може да подлежат на промени do 20%

Touchscreen Samsung P5100/P5110 Tab 2 10.1 inch Black

6 парчиња

Цена: MKD 1,200 /парче
Количина:
Цена Комплет: 1,200 MKD

Сервис\: 0
Шифра: 0
Класификација: new
Слични артикли
Ekran Lcd Xiaomi Redmi 7 komplet black
2,000 den.
Залиха:
Категорија: Xiaomi Redmi - Lcd
Бренд: Lcd Xiaomi
Precizno Multimetarsko Penkalo Sunshine SS-024
500 den.
Залиха:
Категорија: Резервни делови
Бренд: sunshine
Ekran Lcd Samsung A21s/A217 Full Org Black
5,800 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Staklo OCA Samsung A20e/A202
600 den.
Залиха:
Категорија: Опрема за сервис
Бренд: Ekran samsung
Ekran LCD Samsung Note 10 /N970 Full Org Black
17,000 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Ekran LCD Samsung A01/A015 Full Org Black
3,800 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Ekran LCD Samsung A41/A415 Full Org Black
5,700 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Ekran LCD Samsung Note 10 Lite/N770 Full Org Silver
10,300 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Артикли од иста категорија
Touchscreen Samsung P5100/P5110 Tab 2 10.1 inch White
1,200 den.
Залиха:
Категорија: Тачскрин
Бренд: Touchscreen
Touchscreen Ipad 3 White
1,500 den.
Залиха:
Категорија: Тачскрин
Бренд: Touchscreen
Touchscreen Ipad 3 Black
1,500 den.
Залиха:
Категорија: Тачскрин
Бренд: Touchscreen
Touchscreen Ipad Mini/Mini 2 Black
1,500 den.
Залиха:
Категорија: Тачскрин
Бренд: Touchscreen
Touchscreen Ipad Mini/Mini 2 White
1,500 den.
Залиха:
Категорија: Тачскрин
Бренд: Touchscreen
Touchscreen Ipad Air 2 White
2,500 den.
Залиха:
Категорија: Тачскрин
Бренд: Touchscreen
Touchscreen Ipad Air 2 Black
2,500 den.
Залиха:
Категорија: Тачскрин
Бренд: Touchscreen
Touchscreen Samsung T580/T585 Tab A Black
3,000 den.
Залиха:
Категорија: Тачскрин
Бренд: Fidget Spinner Hexagon
Touchscreen Samsung T580/T585 Tab A White
3,000 den.
Залиха:
Категорија: Тачскрин
Бренд: Touchscreen