Поради моменталната состојба на пазарот, цените може да подлежат на промени do 20%

Kamera za Mikroskop HDMI

Нема на залиха

Цена: MKD 10,000 /парче
Количина:
Цена Комплет: 10,000 MKD

Сервис\: 0
Шифра: 0
Класификација: new
Етикети: Camera microscope
Слични артикли
Ekran Lcd Xiaomi Redmi 7 komplet black
2,000 den.
Залиха:
Категорија: Xiaomi Redmi - Lcd
Бренд: Lcd Xiaomi
Precizno Multimetarsko Penkalo Sunshine SS-024
500 den.
Залиха:
Категорија: Резервни делови
Бренд: sunshine
Ekran Lcd Samsung A21s/A217 Full Org Black
5,800 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Staklo OCA Samsung A20e/A202
600 den.
Залиха:
Категорија: Опрема за сервис
Бренд: Ekran samsung
Ekran LCD Samsung Note 10 /N970 Full Org Black
17,000 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Ekran LCD Samsung A01/A015 Full Org Black
3,800 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Ekran LCD Samsung A41/A415 Full Org Black
5,700 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Ekran LCD Samsung Note 10 Lite/N770 Full Org Silver
10,300 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Артикли од иста категорија
Naocari so HD skriena kamera
1,200 den.
Залиха:
Категорија: Камери
Бренд: Spy Glasses
Termalna kamera Compact Pro Iphone - Seek thermal LQ-AAA
39,000 den.
Залиха:
Категорија: Камери
Бренд: Termalna kamera
Kamera wifi Panoramic V380S
3,000 den.
Залиха:
Категорија: Камери
Бренд: Wifi camera
Kamera Wifi Panorama Bulb B13-L
3,000 den.
Залиха:
Категорија: Камери
Бренд: Wifi camera
Kamera wifi net smart V380-2A so antena
4,000 den.
Залиха:
Категорија: Камери
Бренд: net camera V380
Kamera mini wifi net smart V380
3,800 den.
Залиха:
Категорија: Камери
Бренд: mini camera V380
Sportska kamera 4K Sports Ultra HD DV
5,300 den.
Залиха:
Категорија: Камери
Бренд: Sport camera