Поради моменталната состојба на пазарот, цените може да подлежат на промени do 20%

BGA Mreza MI2 MSM8974/8274/8674 CPU Relife RL-044

1 парчиња

Цена: MKD 1,200 /парче
Количина:
Цена Комплет: 1,200 MKD

Сервис\: 0
Шифра: 0
Класификација: top_new
Слични артикли
Precizno Multimetarsko Penkalo Sunshine SS-024
500 den.
Залиха:
Категорија: Резервни делови
Бренд: sunshine
Ekran Lcd Samsung A21s/A217 Full Org Black
5,800 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Staklo OCA Samsung A20e/A202
600 den.
Залиха:
Категорија: Опрема за сервис
Бренд: Ekran samsung
Ekran LCD Samsung Note 10 /N970 Full Org Black
17,000 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Ekran LCD Samsung A01/A015 Full Org Black
3,800 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Ekran LCD Samsung A41/A415 Full Org Black
5,700 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Ekran LCD Samsung Note 10 Lite/N770 Full Org Silver
10,300 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Ekran LCD Samsung Note 10 Lite/N770 Full Org Bleck
10,500 den.
Залиха:
Категорија: Samsung - Lcd
Бренд: Ekran samsung
Артикли од иста категорија
Precizno Multimetarsko Penkalo Sunshine SS-024
500 den.
Залиха:
Категорија: Резервни делови
Бренд: sunshine
BGA Mreza SAM4 CPU Relife RL-044
1,200 den.
Залиха:
Категорија: Резервни делови
Бренд: --
BGA Mreza SAM6 CPU Relife RL-044
1,200 den.
Залиха:
Категорија: Резервни делови
Бренд: --
BGA Mreza MQ1 Qualcomm/MTK CPU Relife RL-044
1,200 den.
Залиха:
Категорија: Резервни делови
Бренд: Fidget Spinner Hexagon
BGA Mreza WC1 Qualcomm WCD/WCN Wifi Relife RL-044
1,200 den.
Залиха:
Категорија: Резервни делови
Бренд: Fidget Spinner Hexagon
BGA Mreza MI1 MSM8998 CPU Relife RL-044
1,200 den.
Залиха:
Категорија: Резервни делови
Бренд: Fidget Spinner Hexagon
BGA Mreza MP1 Qualcomm PM/MTK/MT/Power IC Relife RL-044
1,200 den.
Залиха:
Категорија: Резервни делови
Бренд: Fidget Spinner Hexagon
BGA Mreza Iphone 8g/8 Plus/X CPU Relife RL-044
1,200 den.
Залиха:
Категорија: Резервни делови
Бренд: Fidget Spinner Hexagon
Zaden kapak iPhone 8 Plus Big camera hole Red
770 den.
Залиха:
Категорија: Резервни делови
Бренд: Fidget Spinner Hexagon